Polovina lidí utrácí v restauracích a hotelích 500 korun za osobu

Jen dobré umístění restauraci k popularitě nestačí. Stále více lidí požaduje za samozřejmost i dobré jídlo a také ochotný personál. A stále více Čechů je ochotno si za takové služby i připlatit. Zhruba padesát procent lidí utratí za návštěvu restaurace pět set korun za osobu. Restauratéři a hoteliéři pochopili, že bez dobré kuchyně a příjemného personálu to prostě nepůjde. Dobrá kuchyně je na prvním místě při výběru restaurace. Kvalita a servis je hned další velmi důležitou vlastností každé dobré restaurace nebo hotelu. Za kvalitu si umíme zaplatit, a pokud se opravdu dobře najíme, rádi utratíme v restauraci víc než obvykle. Pokud se jedná o hotel, musí být vše udržováno v čistotě a pořádku, na pokojích se musí, jak se říká, dát jíst ze země a tak samo opět servis v podobě pokojové služby musí obstát na jedničku.

Leave a Reply